Meny

Bønes Idrettslag

Bli med på klubbdommerkurs!

Torsdag 12. april kl 17.30 arrangerer Bønes IL ved Thomas Heimark og Marius Krossøy kurs for deg som vil bli klubbdommer i Bønes IL. Sted: Klubbhuset. Kurset er et enkvelds kurs, der målgruppen er personer i klubben som skal lede/dømme kamper i barnefotballen (7er og 5er fotball).

21.03.2018

Klubbdommerkurset er 1. trinn i dommerutdanningen. 

​​Marius Krossøy vil først fortelle litt om det å være dommer. Deretter går Thomas Heimark gjennom selve reglene.

Alle får utdelt kursmateriell og dommerfløyte.

Påmelding gjøres til Thomas Heimark per e-post innen 6. april: thomasheimark@online.no

Mer om målgruppe
Medlemmer i klubber som ikke har erfaring med dømming og kampledelse. Dette kan være spillere, trenere, ledere, foreldre eller andre ungdommer/voksne. En klubbdommer bør har fylt 13 år for å lede kamper i barnefotballen, dog med en aldersforskjell (2-3 år) på de som spiller.

Målet med kurset
Hovedmålet er å gi deltakere gode holdninger og grunnleggende kunnskaper i spillereglene for 7-er og 5-er fotball, slik at disse kan bli klubbdommere som primært kan dømme 7-er og 5-er kamper i barnefotballen i egen klubb.

Hva er en klubbdommer?
Klubbdommerkurset er 1. trinn i dommerutdanningen. En klubbdommer vil etter gjennomført kurs være kvalifisert for å dømme 7-er og 5-er fotball, primært i barnefotballen i egen klubb. Dommerne vil få veiledning og følges opp gjennom Bønes IL. 

received_10160437689890160Fra venstre: Thomas Heimark, Bjørn-Ketil Olsen og Marius Krossøy.

Partnere og sponsorer

utviklet av Team Data System AS - powered by Ability.NET

Meny