Meny

Bønes Idrettslag

Ny sportslig leder håndball

Morten Haaland er ansatt som ny sportslig leder i Bønes Håndball.

Bønes Håndball lyste tidligere i høst ut stillingen som sportslig leder og ansvarlig for Telenor Xtra etter at Melchior sa opp stillingen pga. flytting. Det kom inn i overkant av 10 søknader, og etter flere intervjuer er vi sikre på at vi har funnet en svært god etterfølger: Morten Haaland. Morten kommer fra lærerjobb, har spilt håndball på høyt nivå og har trent flere lag både i Fyllingen og i Bønes.

Morten Haaland_litebilde

Morten er 39 år, gift og har 2 barn. Han bor i Våkleivåsen og har bodd det meste av sitt liv på Bråtet Terrasse og Bønes. Han kjenner derfor godt til miljøet.

Hva er din bakgrunn innen håndball eller annen idrett?

- Jeg spilte både håndball og fotball i Fyllingen IL frem til jeg sluttet med fotball da jeg var 14 år. Jeg satset på håndball etter dette og var med i treningsgruppen til A-laget i Fyllingen fram til jeg var 20. I denne perioden trente jeg også ulike gutte- og jentelag i Fyllingen. Etter å ha gjennomført førstegangstjenesten bestemte jeg meg for å trappe ned satsningen på håndball, men fortsatte som spiller på Fyllingens B-lag fram til jeg fikk mitt første barn i 2005.

Hva er din tilknytning til Bønes IL?

- Jeg har vært med som spiller på herrelaget siden vi startet opp for ca. to og et halvt år siden. Har også vært instruktør på håndballskolen og idrettsleiren ved flere anledninger, trent G05 i to sesonger og trener i dag J08.

Morten gleder seg til å bli bedre kjent med alle barna og ungdommene som deltar på de ulike aktivitetene han skal ha ansvar for. - Mitt inntrykk er at alle aktivitetene i idrettslaget er preget av stor grad av trivsel, både innad i de ulike lagene og på tvers av grupper, skoler og idretter. Jeg ser fram til å bli en del av dette miljøet!

På spørsmål om det er noen spesielle områder han brenner for svarer Morten:

- Jeg er veldig opptatt av at alle som er med i idrettslaget er like viktige, enten de vil bli verdensmester eller bare spiller for å ha det gøy med vennene sine. Jeg synes håndballgruppens visjon, "flest mulig, lengst mulig", er veldig god. For å nå denne visjonen er treningskvalitet og trivsel etter min mening like viktig.

Morten tiltrer i stillingen 2. januar 2017. Vi ønsker ham velkommen på laget og lykke til med arbeidet som venter!

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny