Meny

Bønes Idrettslag

Sølv i årets Beach håndballturnering

Bønes stilte med opptil flere i de fleste klasser under årets Beach håndballturnering forrige uke. Bønes Jenter 06 gikk hele veien til finalen i J12-klassen!

Bønes Jenter 06 Beachhåndball 2018

Bønes stilte med opptil flere lag i G14, J12, J14, J16 og J18, samt hadde et samarbeidslag med Fyllingen i G16, i beach-turnering forrige uke. I et fantastisk sommervær ble det tatt piruetter og trick-skudd på banene i Kjøkkelvik, Sotra og ved Fysak.

G14 stilte med 2 lag i årets beach-turnering. Begge lagene endte på 2. plass og kom dermed ikke videre til sluttspillet.
J12 hadde 4 lag. Bønes 1 vant sin pulje og kom helt til finalen søndag 10. juni, men tapte knepet mot Kjøkkelvik 2. Gratulerer med sølv i årets turnering!
J12 2 kom på 3. plass i sin pulje, J12 3 kom på 2. plass og J12 4 kom på 3. plass.
J14 hadde 4 lag. J14 1 bestod av 05-jenter, og disse vant sin pulje og kom dermed til sluttspillet. Der tapte de første kamp mot Sotra 6 og var dermed ute av årets turnering. J14 2 (med 05-spillere) kom på 2. plass i sin pulje med 4 lag og gikk dermed ikke videre. J14 3, bestående av 04-spillere, endte på 2. plass i sin pulje (5 lag) og kom videre til sluttspillet. De møtte også et Sotra-lag, hvor det ble nok et tap etter en jevnspilt kamp i Kjøkkelvik. J14 4 (med 04ere) endte på 2. plass i en pulje på 4 lag og kom dermed ikke videre til sluttspillet.
Bønes hadde hele 6 J16-lag med i beach-håndballturneringen. J16 1 kom på 4. plass i sin pulje, J16 2 (03ere) kom på 5. plass, J16 3 (03ere) kom på 1. plass og kom dermed videre til sluttspillet, hvor de spilte en tøff kamp og røk ut mot Bergen. J16 4 (02ere) kom på 2. plass i puljen sin, J16 5 (02ere) vant sin pulje og kom videre til sluttspillet. Der møtte de Knarvik 2. Det ble en jevn kamp, som måtte avgjøres på shoot out. Dessverre hadde ikke Bønes-jentene marginene på sin side og Nordhordalendingene gikk seirende ut av kampen. J16 6 (02ere) endte på 3. plass i sin pulje.
J18 hadde ett lag med, i en tøff pulje bestående av Bergen, Viking, Kjøkkelvik og Fana. De endte på 4. plass og dermed ingen sluttspill.

Rapport fra J06 etter beach håndball-turneringen:
Jenter 06 syntes det var kjempegøy å spille beachhåndball. De forstod ikke alle reglene med en gang, men etter tap i første kamp mot Bergen HK, vant de de neste 3 kampene som var 2 kamper mot Knarvik og igjen mot Bergen HK. De var kreative og fikk en del 2 poengere i løpet av kampene. De vant på best målforskjell da Bergen HK også vant 3 kamper. På søndagen spilte de kvartfinale mot Løv-Ham. Her vant Bønes første omgang, mens det ble uavgjort i 2. omgang. Da ble det Sudden Death som jentene våre vant og gikk da videre til semifinalen. Her spilte de mot Fyllingen og i denne kampen, vant de hver sin omgang. Kampen endte dermed med shoot out som Bønes jentene vant 4-3. Så var de klare for finale mot Kjøkkelvik. Her spilte de 1. omgang uavgjort, men denne gangen tapte Bønes jentene sudden death, før de tapte siste omgang med 5-8. De fikk en flott glasspokal. Det var første gangen jentene spilte beachhåndball. De gleder seg allerede til neste gang de kan få prøve seg, for dette var gøy!

Oppsummert var det flotte dager i solskinnet, hvor spillerne fikk spille morsom håndball, tatt piruetter og prøvd seg på andre kule triks i sanden. Vi gleder oss allerede til neste år!