Meny

Bønes Idrettslag

Boys'ene ble avdelingsmestre!

Med en knallsterk 3-2 seier over Os 2 på lørdag vant Bønes Boys sin 2. divisjons-avdeling i Gutter 13. Nå er semifinale i sluttspillet neste oppgave for boysene.

Knut Sundfjord

Kampen var en ren "seriefinale" da ett av lagene ville bli avdelingsmestre. Os 2 tok ledelsen midt i en jevnspilt 1. omgang, men Peder Drønen løp igjennom og utliknet for Bønes like etter.

Med vinden i ryggen overtok de blåkledde fullstendig i 2. omgang, og tok en velfortjent 3-1 ledelse med to fine scoringer. Det kunne gjerne blitt flere mål til Bønes, men istedet reduserte Os på et frispark fra langt hold. Bønes-guttene kjempet tappert mot sine ett år eldre motstandere og holdt unna til sluttsignalet lød.

En fortjent, og meget sterk seier til Bønes Boys. Det blir spennende å følge laget videre i sluttspillet om 2. divisjons-mesterskapet.