Meny

Bønes Idrettslag

Nesten for Bønes Boys

I en thriller av en fotballkamp tapte Boysene mot Bjarg 1 på cornere søndag kveld. Finalen i 2. div-mesterskapet for G13 endte uavgjort 3-3, men Bjarg vant altså på flere cornere.

Knut Sundfjord (foto: Frode Storvik)

Nok en gang måtte velspillende Bønes-gutter kjempe mot "overmakten" i form av ett år eldre og i snitt ett hode større motspillere i 2x35 minutter. Spillemessig var Bønes minst like gode som hjemmelaget på Stavollen, men i en del situasjoner var nok størrelsesforskjellen avgjørende.

Bjarg tok ledelsen mot spillets gang i 1. omgang på en corner-situasjon, men Peder Drønen utliknet ikke lenge etter på et flott gjennomløp. Regnet fosset ned, men dette stoppet ikke Boysene som kjørte på videre.

I andre omgang var det også Bønes som hadde de største sjansene, men Bjarg kom foran igjen på et langskudd. Så fikk Bønes nok en utligning, ved Peter Ervik som scoret fra kloss hold etter en dødball.

På dette tidspunktet var Bjarg så langt foran i cornerstatistikken at Bønes måtte vinne på mål for å bli mestre. Det virket håpløst da Bjarg nok en gang fikk kjempe inn ballen fra en corner. Men Bønes-guttene ga heller ikke nå opp. Peder Drønen ble spilt gjennom, rundet keeper og utlignet igjen.

Guttene kjempet heroisk de siste minuttene, men Bjarg rodde det i land og vant på flere cornere.

En kjempeprestasjon av Bønes Boys, det knepne nederlaget til tross. Gratulerer til spillere og trenere med en fantastisk høstsesong og KM-sluttspill!