Meny

Bønes Idrettslag

Finaleseier i Erdal Cup

02-jentene hentet hjem nok en pokal etter 3-0 over Søreide i finalen i Erdal Cupen onsdag 25. mars.

Knut

Bønes gikk rett i angrep og kunne scoret etter bare halvminuttet. Elise hadde flere store sjanser før Maria Krohn lurte Søreide-keeperen med et velplassert skudd - 1-0 til Bønes.

Spillet gled til tider meget bra, og jentene skapte stadig vekk store sjanser. 2-0 kom ved Silje, og dermed hadde vi en trygg ledelse til pause.

Andre omgang ble mye som den første, og Silje kunne øke til 3-0 etter et flott angrep og gjennomspill fra Amalie. Elise, Amalie, Anne, Isabella og Karoline hadde alle kjempesjanser til å pynte på resultatet, men 3-0 er uansett et flott resultat.

Dermed kunne kaptein Elise (som også fikk bestemannsprisen av en "lokal jury") hente pokalen etter kampslutt.