Meny

Bønes Idrettslag

2 x Bønes-gull!

Vi gratulerer Jenter 15 og Gutter 13 med seire i årets Åpningscup!

Åpningscupen 2018 er historie og både Jenter født 2003 og Gutter født 2005 kom seg hele veien frem til finalespill i Haukelandshallen mandag 27. august.

Bønes Gutter 13 stilte i samarbeid med Gutter 12 med 2 lag i cupen, der det ene gikk helt til topps. Etter en fantastisk laginnsats i finalen mot Tertnes tok guttene fra Bønes raskt føringen i kampen og dro seieren i land etter å ha ledet hele kampen. Finalen endte med seier, 12-9. De tok dermed revansje fra i fjor, hvor de tok sølv.

BonesG05_aapningscup2018

I Jenter 15-finalen møtte Bønes 2 også et Tertnes-lag. Etter at Bønes ledet store deler av kampen utlignet Tertnes mot slutten av kampen, og spenningen var stor både på banen og tribunen! I siste sekunder av kampen snappet Bønes ballen, Leah sentret en perfekt pasning til Vilde, som kunne rushe frem og plassere ballen sikkert i målet bak Tertnes-målvakten. Det solide forsvaret til Bønes klarte å stå i mot siste presset og laget kunne til slutt gå jublende av banen etter 10-9 seier.

BonesJ03_aapningscupen2018

Bønes gjorde ellers også en solid innsats i de andre klassene, hvor blant annet Jenter 16 og Gutter 14 kom til semifinaler og Jenter 13 spilte kvartfinale.

Vi gratulerer Bønes-lagene med mye godt spill og flotte resultater!

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny