Meny

Bønes Idrettslag

Ny seier til herrelaget

Det ble nok en seier til håndball-herrene i går da de spilte mot Rabalder i Haukelandshallen. Kampen endte 29-26 til Bønes. Neste kamp blir på søndag klokken 18.30 i Bøneshallen. Les mer om gårsdagens kamp her:

Melchior Husebø

Gårsdagens kamp var herrene sin andre kamp for sesongen.
Det endte med en ny seier hvor det kollektive virkelige viste seg fra sin beste side.

Bønesherrene hadde hatt en lang pause mellom første og andre kamp.
Det var derfor noen meget sultne spillere som møtte opp i Haukelandshallen tirsdag kveld.

Kampen startet slik vi hadde spådd. Målene haglet inn bak motstanderens keeper og tempoet i kampen fikk vi bestemme.
Men alt var ikke helt som det skulle, motstanderen slapp alt for lett til i angrep og forsvarsspillet vårt var slapt og uengasjert. Det kan man ikke tillate seg i håndball. Dette resulterte i at førsteomgangen endte likt på 14-14.

I pausen ble laget enig om hva som skulle forbedres. Det var ingen tvil om at forsvarsarbeidet var første prioritet.
Dette kom tydelig frem i starten av andre omgang hvor vi regelrett kjørte over motstanderen.
Forsvaret var kontant og angresivt mens tempoet fremover på banen var nådeløst.
Avstanden mellom lagene ble større og større og kvaliten på de to mannskapene viste seg tydeligere.

Herrene fra Bønes så seg aldri tilbake og to nye poeng var sikret.

Det skal også nevnes at Flemming Lexander spilte en stor kamp. Gutten prikket inn 7 mål fra sin posisjon
på venstrebacken. Etter ett år med pause fra håndballen(førstegangstjeneste), har han igjen, virkelig funnet rytmen. Spørsmålet nå er, om han sammen med sin far, har hatt skuddtrening i hagen. I tilfelle det, ser trenerteamet kun positivt på den slags.

Men herrelaget får ikke lov til å nyte de to poengene lenge. Allerede på søndag er det klart for ny kamp.
Da skal vi endelig spille i Hulen (Bøneshallen). Kampen starter kl.18.30 og på motsatt banehalvdel står Askøy.
Vi håper på fullsatt hall og håper så mange som mulig vil ta turen innom og hjelpe oss med å ta to nye poeng.