Sondre og Eirik fant tonen på banen - her etter Eirik sitt drømmetreff fra 20 meter

Bytter: 16 min: Matz for Pål, 45 min: Jan-Erik for Øivind, 60 min: Eirik for Stian og Ørjan for Vegar, 70 min: Anders for Andreas, 90 min: Vegar for Ørjan

Mål: Vegar, Stian, Sverre, Johannes, Sondre(3), Andreas, Ørjan, Eirik

Målgivende: Vegar(2), Sondre, Grimen(3), Ragnar(2), Anders, Jan-Erik

Kort: 1 gult kort til Austrheim

Etter et par kamper hvor vi tidvis har slitt med å knekke koden, så slapp det endelig i kveld. Før dommeren blåste for siste gang i fløyten hadde en lettere fortumlet Austrheim-keeper kostet 10 baller ut av eget nett.

Det skulle derimot ikke begynne så bra for guttene fra Bønes. Vi fant ikke spillestilen de første 15 minuttene og det ble litt kaving frem og tilbake. Austrheim fikk etter 7 minutter et corner, noe som ble direkte omsatt i mål via bakerste stolpe. Vi begynner etter dette å ta mer og mer over kampen, og vi skjønner at vi er et relativt mye bedre lag enn hardtarbeidende Austrheim-gutter. Det skulle ikke gå så bra for vår nye keeper, Pål, som desverre måtte ut med skade etter 16 minutter. Inn kom Matz. Kort tid etter, i det 22. minutt, er det spydspiss Vegar som krangler med seg en ball fra midtforsvaret og setter den enkelt alene med keeper.

Etter dette er det i grunn enveiskjøring. Kort fortalt så finner vi tilbake til det spillet som vi lærte å spille tidligere i vår, og som så til de grader fungerte mot lag fra høyere divisjoner før serien startet.

Det blir for mye å skrive hvis vi detaljert skal gå igjennom hvert mål. Men med hurtige kombinasjoner, og en del defensiv svikt hos Austrheim, blir det store rom. Sondre kan elegant sette inn 5-1 etter en flott målgivende fra Andreas før dommeren sender spillere og ledere til garderobepraten med et lite pip fra en god gammel ertefløyte.

I pausen ble Øivind byttet ut da han kjente til den gamle lyskeskaden. Inn kom en meget positiv Jan-Erik. Da spillerene entret banen igjen var det liten tvil om hvem som ville mest. Allerede etter 3 minutter setter Andreas "vakkert" ballen i mål. En noe tvilsom scoring, men vi tar med oss det vi får. Ved 60 spilte minutter dukket to gamle kamerater opp som ikke har spilt med hverandre på mange år. Eirik Holmeseth er tilbake i Bønes-drakten og klar som alltid for å gjøre en solid innsats. Sammen med Ørjan erstattet de Stian og Vegar. For et bytte det skulle vise seg å være av Gaffer, da begge to satte seg på scoringslisten med hver sin vakre nettkjenning. Det vil nok være de to internt som må krangle om kveldens peneste mål, men undertegnede holder en knapp på Heldal sin presise hælflikk mellom beina på keeper!

Etter en frekk scoring står gratulasjonene i kø for evig-unge Heldal

Nok en hjemmeseier og at vi kaller Fjellsdalen for et "fort" har vi god grunn til. På de 3 hjemmekampene vi har spilt til nå står vi med 20 mål. Dette skal være mer enn nok til at Bønes-publikumet har en garanti for en god fotballkamp på våre hjemmekamper! Og publikum skuffet nok en gang ikke, noe vi setter veldig stor pris på!

I dag blir det vanskelig å peke ut en banens beste. Vi har et par som virkelig pekte seg frem, men det er en lagseier som blir vunnet i kveld. Det skal også nevnes at Sondre igjen fikk et hat-trick! Gratulerer til samtlige med en vel gjennomført kamp!

Neste tirsdag (11. juni) er årets viktigste oppgjør. Da møter vi Bergenskameratene på Myrdal. Bergenskameratene leder så langt serien og har 18 poeng på 6 kamper. Ergo: full pott! Vi stiller mannsterke opp, i likhet med våre trofaste bortesupportere til denne kampen som kan bety opprykk eller ei.

Neste hjemmekamp er søndag 16. juni kl 1800! Vi kommer tilbake med mer info når dette arrangementet nærmer seg.