Meny

Bønes Idrettslag

Årets første hjemmekamp

Årets første 3-poenger ble plukket med hjem til Bønes i helgens 5-0 seier over Libido. Til helgen deles 3 nye poeng ut og Bønes-guttene er meget ivrig på å la de bli igjen i Fort Fjellsdalen!

Ørjan Heldal

                          Stian og Øivind følger nøye med på instruksjonene fra Gaffer

Forrige helg gikk Bønes av med en fin 5-0 seier over Libido. Tidvis godt spill gjorde det til en grei gjennomkjøring og 3 deilige poeng ble sanket med hjem.

Årets første hjemmekamp står for tur! Førstkommende søndag kl 1800 står Morvik på motsatt banehalvdel. Vi vet ikke mye om Morvik og hva de stiller med. Etter rapportene fra første serierunde ledet Morvik 3-0 over Gulen etter 60 spilte minutter, men med en mann utvist ble stillingen til slutt 3-3 i en kamp der kvaliteten i spillet varierte.

Vi venter oss en langt tøffere kamp om poengene enn mot Libido, og vi ønsker Morvik hjertelig velkommen til Fjellsdalen for en fin fotballkveld!

I anledning årets første hjemmekamp ønsker vi også å trekke Bønes-folket til dette arrangementet. Om værgudene ikke spiller på lag med oss, og ikke engang Bønes sitt vakre spill vil varme deg, så vil ihvertfall noe varmt fra kiosken gjøre det! Ta med familien og gjør dette til en flott ramme for årets første A-lagskamp i Fjellsdalen!

Gratis inngang

 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny