Bønes Idrettslag

Fantastisk oppmøte på Bønes-kamp!

Over 70 publikummere tok veien til Bøneshallen i dag da Bønes 1 tok i mot Fyllingen 4 i 5. div. kvinner.

Damer_Bønes_Fyllingen_4

Etter 2 seire i serieåpningen var det Fyllingen 4 som stod på den andre banehalvdelen da kampen ble blåst i gang i kveld kl. 20.00. Publikum strømmet til og over 70 Bønes-entusiaster møtte opp i hallen denne kvelden.

Ekstra gøy var det at to 2002-jenter fikk prøve seg på Damelaget denne kampen - Maria Krohn og Mia Helland. Begge jentene fikk vist seg bra frem og scoret hver sine 2 mål, Mia som strek og Maria som midtback og back.

Publikumskonkurranse

Bønes håndball hadde i forkant av kampen lyst ut en konkurranse hvor lagene ble utfordret til å komme og heie. Det laget som var best på å lage liv og røre skulle bli belønnet med pizzakveld til laget.

Jenter 2002 stilte opp med flest spillere. De hadde kubjelle med og var irvige supportere. De fikk hard konkurranse av Jenter 2005 og Jenter 2007, som var noe færre spillere, men hadde kanskje enda oftere heiarop underveis i kampen. Ved en avstemining blant publikum var det helt jevnt mellom lagene og juryen måtte til slutt konkludere med at dette var en uavgjort-kamp mellom J07, J05 og J02... Alle var fantastiske supportere og deler derfor seieren denne gang!

Premie

Pizza-premien blir delt mellom lagene og J07, J05 og J02 får hver sine 650,- til innkjøp av pizza til laget. Ved neste lagsarrangement hvor lagene skal ha pizza sender de inn kvittering til styret og får igjen summen jentene tjente inn i kveld :)

Kampen

Bønes-damene hadde dessverre ikke like god uttelling i dag. De startet kampen veldig bra og spilte jevnt med Fyllingen til rundt 22 minutter ut i første omgang. Frem til da byttet lagene på å lede og lå i perioder likt. Etterhvert dro de gulkledde fra med 2-3 mål og ledet til pause med stillingen 11-14.

Hjemmelaget kjempet og slet, men fikk ikke samspillet til å stemme helt. Da kampen ble blåst av viste måltavlen 21-27 til bortelaget.

- Vi fikk det ikke helt til å stemme i dag, sa en litt skuffet trener Claus Thorsen etter kampen,
- det ble for mye spill av enkeltspillere og ikke det samspillet vi ønsket. Han var imponert over det gode publikumsoppmøtet og ville gjerne ha gitt supporterne seieren i dag!
- Men sesongen er lang og vi kommer sterkt tilbake, avsluttet han med et smil.

Neste hjemmekamp er søndag 21. oktober kl. 14.30 mot NHHI 2 i Bøneshallen. Vi oppfordrer enda flere til å ta turen og heie på Bønes!